інформаційний сайт селища та району

[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Влад_Горный  
Форум » Персональные страницы » Форум Влада Горного » ВФПУ закликає створити Народний Трибунал (див. Lalak.org.ua) (Про Народний Трибунал з точки зору Новітнього Заповіту)
ВФПУ закликає створити Народний Трибунал (див. Lalak.org.ua)
Влад_ГорныйДата: Середа, 17.03.2010, 12:14 | Сообщение # 1
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Влад Горний про Народний Трибунал і не тільки…

Так вже повелося зі злої волі Темних Правителів Світом, що найбільша територія в самісінькому географічному центрі Європи стала смертельним полігоном для власного населення. Війни й повстання, революції й холокости, голодомори й геноциди, «мирний атом» і 20-річний державно-політичний блуд – ось далеко не повний перелік засобів винищення, які вже випробувані в повній мірі. А що вже різних прийомів і методів застосовувалось, ні в які «Протоколи…» не втиснеш. Але народ теж не лежить на печі, а вдосконалює спротив, шукає щораз нові шляхи для виживання, для відновлення СПРАВЕДЛИВОСТІ.
Справедливість – то Вищий Божий Дар, для встановлення і захисту якого замало державних (чиновницьких) інституцій. Тут повинні суворо і невідворотно діяти Принципи Самого Творця (подробиці в книзі «Новітній Заповіт чи Демони Кашпіровського», Тези 1-35, на сайті Arbuzinka.at.ua в розділі Головного меню – «Каталог файлів»), що передбачають гуманне знешкодження індивідуума, негативно впливаючого на членів своєї родини, колективу, громади, тощо.
Ідея Народного Трибуналу, як гласного органу захисту Справедливості, який може бути створений будь-якою людською спільнотою, є одним з варіантів прямої реалізації Приписів Творця і, на мою думку, може мати (серед інших) такі Принципи, Правила і Прийоми («3П») діяльності (якщо, звісно, це не чергова спроба дискредитації однієї з дієвих форм народного спротиву або не такий собі механізм збору компромату з подальшою торгівлею ним):
1. обов’язкове інформування громадськості про створення Народного Трибуналу («НТ») тією чи іншою громадою: колективом, громадською чи громадсько-політичною організацією, партією, товариством, сім’єю і т.п.;
2. створення й оголошення регламентуючої документації, з якої має бути чітко зрозуміло, яку Високу Мету ставлять перед собою поборники й захисники Справедливості, в який спосіб розглядатимуться Справи про Її порушення, як здійснюватиметься Обвинувачення і Захист, виноситиметься і виконуватиметься Вирок;
3. для ведення всіх Справ НТ досить добре підходять сучасні засоби комунікації, через які, на відміну від приватизованих чи проплачених ЗМІ, можна збирати Заявні Матеріали, проводити гласні Процеси, здійснювати Обвинувачення й Захист та повідомляти Вирок від імені Громади;
4. Виконання Вироку, окрім звичного «уповання» на Вищі Сили, можна пропонувати в певній послідовності спочатку офіційним особам, органам та інституціям, а в разі зволікання останніх з прийняттям законних рішень і дій, доручати добровільним адептам Ідеї НТ, як Богоугодної Справи.

На сам кінець додам, що вже давно прийшов Час переглянути своє світоглядне відношення до Моральних Принципів Суспільства та їх захисту власними силами, без огляду на догми і традиції минулих тисячоліть.
Маємо жити власним Розумом!
З повагою до ініціаторів Народного Трибуналу, Влад Горний.
17.03.2010 р.


Астролог-аматор і теософ
 
Форум » Персональные страницы » Форум Влада Горного » ВФПУ закликає створити Народний Трибунал (див. Lalak.org.ua) (Про Народний Трибунал з точки зору Новітнього Заповіту)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: