інформаційний сайт селища та району

Наше опитування

Откуда Вы попали на сайт?
Всього відповідей: 337
Головна » 2012 » Липень » 10 » СОНЦЕ ЖАРЕ, СТЕП КУМАРЕ... Слова із гімну конкурсу ВАСИЛЯ КУПАЛА
СОНЦЕ ЖАРЕ, СТЕП КУМАРЕ... Слова із гімну конкурсу ВАСИЛЯ КУПАЛА
09:49
8 липня в с.Новогригорівка Арбузинського району відбувся конкурс-фестиваль українських гумористичних мініатюр "Василя Купала". Це перший конкурс щорічного циклу,який започаткований рішенням Новогригорівської сільської ради та автором В.М.Юдовим, приймав гостей та учасників конкурсу з Арбузинського району та інших регіонів України. В конкрсі взяли участь 19 авторів-виконавців у різнопланових жанрах гумору з Миколаївської, Закарпацької, Житомирської, Одеської, Києвської області та м.Києва. У церемонії відкриття взяв участь В.І.Травянко - заступник голови облдержадміністрації.
Перед селянами та гостями фестивалю показували свою сценічну майстерніть колективи художньої самодіяльності Арбузинського району, талановиті співаки села. Дійство фестивалю чинилося протягом 7 годин, де була переглянута конкурсна програма, визначені переможці і відбувся концерт, на якому були оприлюднені результати.
Головний приз фестивалю "Золотий гудзик", витготовлений із натурального золота, вагою 3 гр., своїм мистецтвом гумору і пісні виборов Роберт Голованенко з м.Ужгород. За зайняте перше місце в різних номінаціях отримали "Срібні гудзики": Сергій Соболь (Закарпаття), Володимир Ліщенюк (Київ), Сергій Пронь (Одеська обл.), Фольклорний ансамбль "Калинонька" (Арбузинка), Микола Матвеєв (Миколаїв), Валерій Галітко (Южноукраїнськ), Валентина Тофан (Арбузинський район), Михайло Герасимчук (Київ), Михайло Данілов (Житомирська обл.). Інші учасники вибороли заохочувальні призи і подяки.
Просмотров: 992 | Добавил: Udov | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 1
1 Влад_Горный  
0
Вітаю всіх митців гумору з успішною "випічкою" першого "млинця" - конкурсу-фестивалю "Василя Купала" і з великим задоволенням активую на сайті цю новину.
З повагою, Влад горний - модератор.
11.07.2012 р.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Реєстрація | Увійти ]

Форма входу

Календар новин

«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук

Друзі сайту

Сайти Миколаївської області

Статистика


Всього на сайті зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0