інформаційний сайт селища та району

[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Влад_Горный  
Форум » Персональные страницы » Форум Влада Горного » Від Базової Історії Оточуючого Світу - до Апокаліпсису-2012 (Творець чи Еволюція? Хто має "відповідати" за Світ Живого...)
Від Базової Історії Оточуючого Світу - до Апокаліпсису-2012
Влад_ГорныйДата: Четверг, 08.03.2012, 20:34 | Сообщение # 1
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
До уваги неупереджених шукачів Істини продовження БІОСу та реальні причини природних катаклізмів в дусі "страшилок" - "КС-2012".
Такого Ви ще не читали і не придумували, але так може бути!
На своїй "хвилі" - Влад Горний.
08.03.2012 р.
P.S. Матеріал готувався для розміщення на сайті ВФПУ (Lalak.org.ua)

Читаємо далі...


Астролог-аматор і теософ
 
Влад_ГорныйДата: Четверг, 08.03.2012, 20:36 | Сообщение # 2
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Рік 2012 – Апокаліпсис духовного та матеріального Світу

Прийшов Час звільнити Розум від знань заради Істини
Влад Горний

Шановне Товариство!
Не поспішайте гострити свої кулькові самописці на неофіта, що посмів на щось там посягнути…, бо не все так просто, як здається, точніше, - подається, - без права на власну думку чи точку зору…
Я вже давно не висловлював своїх думок на сторінках цього сайту, маючи реєстраційний номер, здається 08 чи 12, тобто, підтримуючи його політику (в цілому) з перших публікацій.
Не було бажання встрявати в пусту полеміку ще й через нездоровий та амбіційний дух команди коментувальників, що завжди намагається «взяти гору» в інтелектуальних змаганнях, навіть там і тоді, коли ніяким інтелектом і не тхне.
Але питання не в тому, хто буде «зверху», а в тому, хто здатний запропонувати щось корисне для громади, хто здатний застерегти чи вберегти співвітчизників від катаклізмів дикого капіталізму та жидівської нахабності.
Так сталося, що я спрямував свої розумові зусилля ще років 15 тому на світоглядні питання, спроможні звільнити Розум від зомбуючого і смертельного впливу «біблейських істин» жидівського «виробництва» та словоблуддя теперішніх гуру закордонного «розливу». Свої перші враження і маленькі відкриття занотував до такого собі опусу - книги «Новітній Заповіт чи Демони Кашпіровського», яку Ви, при бажанні, разом з іншими матеріалами за підписом «Влад Горний», можете переглянути на сайті Arbuzinka.at.ua.
Сьогодні ж, на сторінки сайта ВФПУ, я прийшов з такими думками: людство підсвідомо чекає обіцяного Апокаліпсису, який вже давно крокує по планеті в рукотворному вигляді, руйнуючи духовний і матеріальний Світ, спотворюючи реальне світосприйняття та підриваючи здорові інстинкти самозбереження самого виду Людини Розумної. Якщо озброїти свій Розум світоглядною парадигмою, створеною на інших засадах, ніж існуючі, то відпаде потреба в роздвоєнні свідомості на примарну релігійність та реалії здорового глузду, а антицивілізаційні та антинародні (антинаціональні) дії наших керманичів стануть ще більш помітними і зрозумілими. При цьому, самооцінювання та самосвідомість має, нарешті, зрости до рівня спротиву і самозахисту. Саме задля цього я й пропоную шановному Товариству основні тези власноруч створеної світоглядної парадигми 3-го тисячоліття.
Отже, почнемо наші міркування від самого Початку, коли у всьому просторі Всесвіту існувала лиш Первинна Матерія – Ефір, приблизно рівномірно розподілена та наділена всього однією головною властивістю – притягатись. За таку Праматерію міг би зійти Ефір, описаний у роботах вченого з м. Миколаїв Петра Денисовича Пруссова (його друковані роботи є в інформаційному просторі WWW).
В якості примітки додам, що я намагаюсь робити мінімум припущень, які не можна довести.
Флуктуації густини Ефіру при наявності тяжіння мали приводити до появи локальних згущень Праматерії, що при необмеженому часі взаємодії мало зібрати в певних Центрах Тяжіння критичні ефірні маси, всередині яких могла б утворюватись речовина майбутніх галактик. Такі Центри Тяжіння, в силу рівноправності напрямів їх дії, мали б розподілятись по всьому Простору з однаковою густиною і накопичувати приблизно однакові маси речовини за сумірні часові проміжки. Внутрішні процеси в Центрах Тяжіння мали б спричинити серії грандіозних вибухів та створення сферичних фронтів уже готової речовини, які у вигляді «бульбашок» вселенських масштабів поширювались в усіх напрямках, зустрічаючись і перетинаючись між собою, що приводило до об’єднання і закручування величезних мас речовини різного складу, густини, тощо.
Ще одна примітка: я описую можливі події стисло і поверхово, але маючи у власному арсеналі знань відповідні ідеї, гіпотези, наукові теорії інших авторів, доступні кожній освіченій людині в цивілізованому світі.
Таким чином, в своїх роздумах ми вже маємо рухому Первинну речовину у потрібних кількостях та з необхідними моментами інерції (моментами обертання), тощо.

Читаємо далі ...


Астролог-аматор і теософ
 
Влад_ГорныйДата: Четверг, 08.03.2012, 20:36 | Сообщение # 3
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Далі – процеси з шкільного курсу астрономії та теорії О.Ю. Шмідта, але з таким доповненням: Вибухово-рухливі «бульбашкові» процеси мали породити потужні вихори ефірного вітру, які наздоганяли масивні об’єкти та проникали до їх центрів тяжіння, об’єднуючись на зустрічних курсах в речовину того чи іншого хімічного складу (в залежності від сили тяжіння та інших фізичних умов, але, зазвичай, ефірні потоки з речовинними об’єктами не взаємодіють!!!). Таким чином, масивні космічні об’єкти постійно «ростуть» з середини, що для зірок і планет має різні наслідки та зовнішні прояви. Загальновідомі, але не пояснені в достатній мірі факти активності Сонця, Землі та інших планет Сонячної системи стають зрозумілими, якщо врахувати, що поповнення внутрішніх областей цих небесних тіл продовжується і зараз саме завдяки ефірним потокам з усіх напрямків космічного простору. Найкритичнішим є таке накопичення в надрах нашої планети, завдяки чому до її поверхні витискаються грандіозні лавові потоки, що прокладають собі шлях туди, де є слабина в земній корі. Можна спробувати підрахувати періодичність глобальних вивержень цих потоків, що катастрофічно змінюють біосферу і загрожують повним винищенням цивілізації. В Історії Землі такі катаклізми зафіксовані.
Повторюю, в Інтернеті можна знайти достатньо інформації, яка підтверджує таку гіпотезу.
З накопиченням «підшкурних» лавових потоків пов’язана й звичайна сейсмічна активність, пробудження вже існуючих вулканів чи народження нових та атмосферні збурення катастрофічної сили, від яких щодня потерпає чимало країн і народів.
Але не менш важливим висновком новітньої світоглядної парадигми є і питання про Творця. Як бачимо, для створення галактик і зоряно-планетних систем Його наявність не потрібна, але розв’язуючи проблеми виникнення Світу Живого на Землі можна (і потрібно) навести міркування як релігійного, так і атеїстичного спрямування.
Сам Творець дуже втрачає в могутності, всюдисутності та в багатьох інших міфічно-божественних властивостях, бо виникнути Він Сам міг тільки в ефірних потоках поблизу Землі при сприянні гармонійних впливів Сонця та планет, пов’язаних з їх взаємними рухами і тяжінням. Як Він міг діяти далі я вже описував у своїх дописах. Головне те, що Його вже давно немає навіть в далеких околицях Сонячної системи, принаймні, реальні докази Його існування відсутні.
Разом з тим, нового аспекту набуває і теорія еволюції, головна слабкість якої є саме в неможливості пояснити процеси виникнення необхідної кількості і якості живої матерії, з котрої б розпочався ланцюжок еволюційних перетворень. Якщо ж у цих первинних реакціях приймали участь гармонійно змінні ефірно-вихрові процеси, модульовані змінними полями тяжіння, то й шанси на успішний Початок Природотворення відразу виростають.
Звичайно ж, у своїх роздумах я використав лише незначну частину міркувань, що складають новітню світоглядну парадигму, але цього достатньо для полеміки, в якій могла б народитись Істина. В усякому разі, я на це сподіваюсь.
З повагою до читачів, здатних на конструктивну критику, Влад Горний.
07.03.2012 р.

Прошу вибачення за такий стиль і форму публікації, але розділи Каталога для розміщення файлів та текстів знову не функціонували так, як треба.


Астролог-аматор і теософ
 
Vlad_GornyjДата: Середа, 09.05.2018, 08:47 | Сообщение # 4
Новичек
Группа: Модераторы
Сообщений: 10
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Щировітаю всіх читачів - відвідувачів сайту, з Днем Перемоги!Бажаювсього найкращого і анонсую свій невеликий поетичний та науковий доробок.Дивітьсятексти у відповідних Каталогах.Несоромтесь висловити свою думку, а, тим паче, критичну, бо, як сказала одна
мудра людина: "Інтернет і придумали для того, щоб кожен зміг висловити
наболіле."
Дякую,що Ви з нами.Влад Горний,"раб лампи".09.05.2018р.


Живи своим умом!
 
Форум » Персональные страницы » Форум Влада Горного » Від Базової Історії Оточуючого Світу - до Апокаліпсису-2012 (Творець чи Еволюція? Хто має "відповідати" за Світ Живого...)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: