інформаційний сайт селища та району

[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Влад_Горный  
Форум » Персональные страницы » Форум Влада Горного » А життя триває! (Тільки постійні відвідувачі можуть помітити, що Влад Горний)
А життя триває!
Влад_ГорныйДата: Субота, 19.06.2010, 18:05 | Сообщение # 1
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Чим лікуватись від «жидів»

Шановні читачі!
Сьогодні так часто доводиться чути і читати про «жидів» (наприклад, на сайті Lalak.org.ua), про їх агресивну і підлу сутність та визначально-негативний вплив на будь-які суспільні процеси, що виникає думка про необхідність самозахисту як від цих повідомлень, так і від самих «фактів», «факторів» чи «фігурантів».

Ця думка реалізується просто, як і все геніальне. Оскільки, всі члени цивілізованого суспільства прямо чи опосередковано пов’язані між собою тими чи іншими інформаційними чи матеріально-маніпуляційними послугами, товарними, грошовими, фінансово-кредитними, сімейними, клановими, груповими, корпоративними та іншими взаємовідносинами, то відмежуватись від небажаних контактів можна елементарно – потрібно ВІДМОВИТИСЬ від тієї інформації, послуг, товарів, грошей, тощо, за якими, на наш погляд, стоять оті самі «жиди». І нехай вони споживають те, що «виробляють», самі, для себе, собі на користь.
Оце і все! Залишилось, тільки, якомога точніше визначити, що для нас «жидівське», а що – «свійське» чи «нашинське». Можливо, скласти докладний список всього «українського» та «імпортного», яке не шкодить нашому побуту, менталітету, духовності, тощо… (Якщо самі не в змозі второпати, то доведеться прислухатись до «розумних та письменних», а це вже гірше...)

А якщо серйозно і про серйозне, то до тих пір, доки українство буде користуватись іудейськими казочками, міфами і удаваною мудрістю, а за власною спиною складати дулі в бік «жидів», то дві половинки свого «Я» під одним «черепком» ми не зберемо, а якщо й зберемо, то вони там не вживуться. Так і будемо славити Творця чужим Іменем, користуватись чужими грошима, втрачати свою світову значимість, користуватимемось чужим розумом…
Ось чому я беззаперечно повірю тому «Герою» таємних інтелектуальних змагань за етнічну та етичну «чистоту», який, поряд з прилюдним наступом на «жидів», чесно і благородно повідомить загал про свою відмову від «жидівського» цивілізаційного «внеску», краще – конкретним списком.
Не претендую на супероригінальність, але від вищеозначеної проблеми у мене голова не болить, бо вже маю власні ліки, чого і Вам бажаю.
А якщо хтось ототожнить себе з отим – «жиди», то це вже - його особиста проблема.
Не створений для «хорового» співу, Влад Горний.
18.06.2010 р.


Астролог-аматор і теософ
 
Форум » Персональные страницы » Форум Влада Горного » А життя триває! (Тільки постійні відвідувачі можуть помітити, що Влад Горний)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: