інформаційний сайт селища та району

[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Влад_Горный  
Форум » Персональные страницы » Форум Влада Горного » Чи потрібен Україні одноосібний лідер?! (Про лідерство та суспільний лад в нашій країні)
Чи потрібен Україні одноосібний лідер?!
Влад_ГорныйДата: Четверг, 07.01.2010, 11:37 | Сообщение # 1
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Від самого народження, в 1991 році, нашій «незалежній» державі нав’язана хибна модель управління з офіційно визначеним 1-м (одним) загальнодержавним лідером – Президентом. Щоб зрозуміти всю небезпечність та злочинну підступність цієї моделі, вдамося до більш простих аналогій: отже, на чолі людської «отари» стоїть штучний лідер, який веде її в пошуках «щастя» туди, де йому (першому) дістається найкраща «трава» і найчистіша «вода», а всім останнім, що тупо слідують за наближеними до Самого (за «любими друзями»), дістається лише столочена і пожухла «рослинність». Але головна небезпека не в справедливості розподілу життєвих благ, а в тому, що в членів такої спільноти атрофується самодостатність, адекватне сприйняття дійсності, бажання та здатність вирішувати власні проблеми самостійно, захищати всіма дозволеними способами інтереси власної родини, опікуватись потребами своїх рідних та близьких. Такий собі, індивідуальний і колективний маразм.
Всю недолугість, злочинну шкідливість та небезпечність такої моделі державного устрою не описати і в товстелезній книзі, а доказові аргументи кожний українець щоденно і щосекундно відчуває на власній шкірі та вимушено спостерігає навкруги. Український народ та його державність реально знищується багатьма як «тонкими», так і не надто прихованими, технологіями інформаційно-фінансового впливу, використовуючи саме існуючу модель державного безвладдя.
Отже, бажаючи зберегти і відстояти український народ, його територію та власну, справді незалежну, державність, слід рішуче відмовитись від системи одноосібного лідерства, яка легко і просто скеровується та підтримується закордонними центрами ворожого впливу, а, натомість, запроваджувати нову (чи оновлену стару) модель управління, коли його суб’єкти мають делеговані повноваження і є обраними на всіх рівнях суспільного устрою, але висуваються і обираються не псевдопартіями з мізерним відсотком своїх членів в тій чи іншій громаді, а самими громадами з свого числа, для виконання конкретних завдань, за яке, так само конкретно, кожному посадовцю буде вчинено повний звіт з відповідною оцінкою його діяльності на благо своєї громади. Ті, хто не виправдає довіру, мають бути адекватно покарані.
А сьогодні, відповідаючи на провокаційне питання «Який президент нам потрібен?», можна відповісти дуже просто – «Ніякий!!!», і вибори 17 січня потрібні лише для того, щоб зрозуміти цю істину. Дорого, але дохідливо! Народ – не отара, і тягнути його то в НАТО, то в Межигір’я, то в «газову трубу» чи під «сильну руку», на черговий «фронт» чи «противсіх», це безперспективна акція, що не дасть дивідендів, як приватні банки – грошей вкладникам.
Думаючій, енергійній, ініціативній нації не потрібні поводирі-самозванці, які нею не народжені, не виплекані і не складають плоть від плоті власного народу.
Громада має жити власним розумом!
З повагою, Влад Горний.
06.01.2010 р.


Астролог-аматор і теософ
 
Форум » Персональные страницы » Форум Влада Горного » Чи потрібен Україні одноосібний лідер?! (Про лідерство та суспільний лад в нашій країні)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: