інформаційний сайт селища та району

[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Влад_Горный  
Форум » Персональные страницы » Форум Влада Горного » Обговорюємо проекти «нових» антинародних Конституцій (Влада чи управління – яка різниця?!)
Обговорюємо проекти «нових» антинародних Конституцій
Влад_ГорныйДата: Середа, 02.09.2009, 17:16 | Сообщение # 1
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Матеріал розміщено також на сайті Lalak.org.ua
Обговорювати будь-який проект «нової» Конституції варто лише до тієї тези, яка сформульована, щоб узаконити узурпацію влади над власним народом, його матеріально-технічними, фінансовими і культурно-історичними надбаннями та природними ресурсами країни. (Зазвичай, ця теза входить у першу десятку статей Основного Закону). Мало ймовірно, що автори цієї «новітньої» тези не розуміють різницю між «володінням» («владою») та «управлінням», отже, свідомо, знову й знову, закладають в основний державоутворюючий документ «багатовладдя» (тобто, «безвладдя» і «безладдя»), спрямоване на винищення власного народу «слугами» цього ж народу (так званими, «народними обранцями»), які самі собі надають якоїсь «державної влади» (що це за категорія, ніхто не збирається розтлумачувати) і не переймаються делегованими їм за посадами повноваженнями представництва та управління, успішно прибираючи до рук все, що потрапляє їм на очі, фізично та законодавчо усуваючи всі перепони для реалізації своїх власних бажань та амбіцій.
Такі «народні Конституції» не варті паперу, на якому вони виписані для «всенародного обговорення» (для якого, до речі, теж потрібні певні методики, механізми, суспільні та державні інституції, яким би можна було довіряти?!).
Подробиці та обґрунтування на сайті Arbuzinka.at.ua в матеріалах за підписом Влада Горного.
Влад Горний.
02.09.2009 р.


Астролог-аматор і теософ
 
Форум » Персональные страницы » Форум Влада Горного » Обговорюємо проекти «нових» антинародних Конституцій (Влада чи управління – яка різниця?!)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: