інформаційний сайт селища та району

[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Влад_Горный  
Форум » Персональные страницы » Форум Влада Горного » Про людей неадекватної поведінки та неадекватну державу (Сучасна «казочка-страшилка» розпочинається так: в сякі-такі)
Про людей неадекватної поведінки та неадекватну державу
Влад_ГорныйДата: Вівторок, 09.06.2009, 13:53 | Сообщение # 1
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Про державу з неадекватним сприйняттям дійсності

Про людей з неадекватною поведінкою знають, мабуть, усі, але «неадекватна держава» - це, чисто наш, вітчизняний, «національний проект».
Отже, що, хто, коли і як???
Розглянемо всі обставини, що склались на сьогодні (на вчора і на завтра) і надовго.
Сучасна «казочка-страшилка» розпочинається так: в сякі-такі роки, в самому центрі Європи, жила-була цілком легітимна держава з усіма належними атрибутами – власною територією, кордонами і прикордонниками, населенням і військом, структурами управління, армією державних службовців і народних обранців, власним законодавством і державною символікою, мовами і культурою, релігійними сектами і конфесіями, партіями, рухами, союзами, об’єднаннями, тобто цілком жвавими і активними громадянами. Було в ній доволі всього: землі, води, неба, повітря, харчів і корисних копалин, заводів, пароходів, банків, тюрем та інших закладів, структур і ресурсів, конче необхідних для життя і процвітання. Але не було в людей розуму, - віддали вони все в чужі руки власними брудними кінцівками…
Коли прокинулись, а держави вже немає, залишились тільки запитання:
1. хто і з яких міркувань намагається розділити територію і громаду на антагоністичні «регіони» по мовно-культурним ознакам?
2. хто і з яких мотивів реанімує неоднозначні постаті історичного минулого і намагається «розмістити» їх серед ще живих нащадків, посіявши тим самим розбрат громадянських катаклізмів минулих століть у нашому, і так непростому, сьогоденні?
3. хто і в чиїх інтересах «запустив» через кордони і митниці країни чужинську навалу – секти і конфесії, іноземну валюту і капітал, ворожі війська та центри шпигунського впливу?
4. хто і з яких «високих» потреб постійно виносить «сміття» з власної «хати»-держави через великі й малі телеекрани, сторінки друкованих ЗМІ, «павутиння» Інтернету та особисте закордонне пащекування?
5. хто і з чийого дозволу роздержавив, розікрав і «прихватизував» всенародне добро, грабує природні ресурси, натурально ділить країну на жебраків і багатіїв, мільйонами губить її населення?
6. хто і за чиєю мовчазною згодою дозволив «народним обранцям» - «слугам народу» - відкрито і нахабно ігнорувати його волю, прагнення до кращого життя, його права і свободи, ганьбити його перед світовою спільнотою своєю негідною поведінкою, кримінальними діяннями та повною і злочинною безвідповідальністю?
7. хто придумав і тишком-нишком імплантував в громадянське суспільство та вищі органи управління державою такі дикі поняття, як «державна влада (володарювання посадовців і бандитів)», «система противаг між владними вертикалями чи головними посадовцями», «влада та опозиція», «фракції та блоки», «широкі й вузьколобі коаліції» і таке інше?
8. хто і коли бачив на цій нещасній території «опозиційні» населені пункти, вулиці чи, бодай, будинки? Кого, ж, тоді об’єднують майже 180 зареєстрованих політичних партій, близько 3000 громадських рухів, фронтів і інших фіктивних об’єднань громадян?
9. хто, коли і як узурпував владу народу, який є de jure і de facto єдиним будівником-замовником своєї держави і єдиним законним споживачем її послуг?
10. яка перспектива може чекати народ з відсутністю адекватного сприйняття дійсності та неналежним інстинктом самозахисту в неадекватній державі?
11. яким, же, треба бути олігофреном – дебілом, імбецилом, ідіотом (на вибір самокритичного читача), щоб 18 років «заглядати до рота» всіляким словоблудним політиканам – нахабним і зухвалим злодіям, коли вони розтягують останнє з нажитого нелегкою працею, затягуючи на шиї кожного законослухняного громадянина держави свій зашморг псевдодемократії та «незалежності»?
12. якої наруги ще потрібно зазнати всім разом і кожному зокрема, щоб, нарешті схаменутись і сказати – Г О Д І !!!
Геть з нашої шиї !!! Геть з наших очей !!! Геть з нашої території !!!
Геть! Геть! Геть!
Сам себе запитував і собі, ж, відповідав Влад Горний, 09.06.2009 р. в європейській Україні.


Астролог-аматор і теософ
 
Форум » Персональные страницы » Форум Влада Горного » Про людей неадекватної поведінки та неадекватну державу (Сучасна «казочка-страшилка» розпочинається так: в сякі-такі)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: