інформаційний сайт селища та району

[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Влад_Горный  
Форум » Персональные страницы » Форум Влада Горного » Всеукраїнський національний похід «Всю владу народу!» (Логічне продовження ідеї народовладдя)
Всеукраїнський національний похід «Всю владу народу!»
Влад_ГорныйДата: Четверг, 04.06.2009, 20:27 | Сообщение # 1
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Всеукраїнський національний похід «Всю владу народу!»

(безтермінова акція політичних партій, громадсько-політичних рухів, фронтів та об’єднань громадян України на захист своїх суверенних прав і свобод від узурпації та узурпаторів)

Виходячи з обставин, що склались на початок червня 2009 року в Україні, є термінова необхідність звернутись до Президента України, керівництва всіх державних, політичних і громадських структур, народних обранців всіх рівнів, до всієї української громади з закликом про проведення безтермінової акції - Всеукраїнський національний похід «Всю владу народу!», яка кінцевою метою мала б встановлення повного народовладдя в Україні, а для початку – всенародні вибори до Рад народних депутатів всіх рівнів за ініціативою і Тимчасовим регламентом та керівництвом районних рад, з висуненням представників місцевих громад до обласних Рад народних депутатів та Верховної Ради народних депутатів (докладно ця ідея розглянута на сторінках Форуму Влада Горного інформаційного сайту Arbuzinka.at.ua разом з іншими матеріалами) з повноваженнями на законотворчу діяльність та організацію виконавчих комітетів відповідних Рад та Кабінету Міністрів України на засадах безфракційної і безпартійної діяльності на благо своїх виборців, народу України та нової держави - Народної Республіки Україна (НРУ).
Наступним моментом має бути обрання Голови Нації та скасування посади Президента України та його служб, з переходом всіх кадрових, фінансових і матеріально-технічних ресурсів до новостворених виконавчих органів державного управління.
Вся влада в НРУ має належати тільки власному народу, народні обранці повинні мати тільки законотворчі та законодавчі повноваження, а державні службовці – повноваження на управління загальнонародними ресурсами, державним майном, фінансами і таке інше (див. Arbuzinka.at.ua). Поняття «влада» в державних структурах не розглядається!
Всі технічні, тактичні і стратегічні подробиці можна узгодити на штабних нарадах об’єднаного керівництва акцією, основою якого, по праву, має стати та сила, яка виступить ініціатором Всеукраїнського національного походу. В процесі короткочасної підготовчої роботи мають бути акумульовані всі пропозиції, що ефективно працюватимуть на досягнення життєво важливого результату – побудову загальнонародної республіки національної єдності на принципах народовладдя.
В процесі боротьби за владу народу слід звертати увагу на необхідність спрощення процедур, коригування помилкових чи ворожих «законотворень» попередніх узурпаторів влади народу та їх прибічників, але, безумовно, потрібно дотримуватись прав і свобод людини і віддавати кожному по його заслугам.
Над варіантом вирішення кризових проблем української державності працював Влад Горний.
04.06.2009 р.


Астролог-аматор і теософ
 
Влад_ГорныйДата: Понеділок, 13.07.2009, 13:23 | Сообщение # 2
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Про спроби системного аналізу науково-практичних конференцій Всеукраїнського громадського об'єднання та Всеукраїнського громадсько-політичного Руху
«Всенародний Фронт Порятунку України»

Шановні патріоти України!
Я не беру на себе сміливість критикувати будь-чиї погляди на інформаційну цінність та значення науково-практичних конференцій, проведених у 2009 році керівництвом та активом Всеукраїнського громадського об'єднання та Всеукраїнського громадсько-політичного Руху «Всенародний Фронт Порятунку України», але підтримую думку про те, що фахова систематизація і аналіз цих матеріалів мали б дуже важливе значення у подальшій роботі.
Скажімо, якщо б керівництво Фронту прийняло рішення про підготовку і затвердження Програмного Звернення до всіх національно-патріотичних сил України з закликом об’єднання навколо майбутньої реалізації ряду найважливіших питань державного будівництва та комфортного соціально-культурного облаштування Країни, які пропонувались би для включення (як базових) до передвиборної програми того кандидата в Президенти України, якого варто було б підтримувати, то це Програмне Звернення могло б логічно виходити з деяких привабливих характеристик Фронту, як впливової громадсько-політичної сили (деякі витяги з програмних документів та приклади поточної діяльності), та систематизованої інформації про проведені науково-практичні конференції, як засіб (інструмент) відшукання адекватних відповідей на виклики часу та консолідування інтелектуального потенціалу Фронту. В короткій преамбулі можна повідомити про кількість і тематику конференцій, кількість доповідей та учасників обговорення, узагальнену інформацію про їх освітній рівень та громадсько-політичний авторитет, соціологічні дослідження представництва різних регіонів країни (за прикладом діяльності центру впливу С. Шустера), тощо.
Після такої преамбули, наступні тези будуть виглядати, як сконсолідована думка (чи рекомендації) учасників конференції та активістів Фронту, а саме Програмне Звернення з 10-20 виважених пунктів буде добре мотивованим і підкріпленим очевидною чималою попередньою роботою.
Ще раз підкреслю, що такий підхід був би обґрунтованим, логічним і презентативним, а сам Документ буде мати необхідний громадянський базис та політичне наповнення. В пошуках гідного претендента на підтримку у виборах, слід твердо дотримуватись тези про те, що Україні потрібен український Президент – не обтяжений закордонною ріднею та зв’язками з центрами закордонного впливу, з пристойною репутацією, високими моральними та людськими якостями і чеснотами, - Людиною, з якою варто працювати і реально перемагати будь-які негаразди.
продовження далі...


Астролог-аматор і теософ
 
Влад_ГорныйДата: Понеділок, 13.07.2009, 13:23 | Сообщение # 3
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
...продовження
Не слід, на мою думку, пропонувати багато новацій в державному управлінні, але життєві інтереси Народу та Країни мають бути виписані чітко і послідовно. Для прийняття політичних рішень поточного моменту достатньо і здорового глузду, але для управління державним будівництвом потрібно шукати справжніх фахівців – патріотів і ентузіастів.
Як і раніше, наполягаю на доцільності повсюдної заміни поняття «державна влада» у всіх його варіантах і модифікаціях на гідний термін для держави з «людським обличчям» - «державне управління». Не сумлінне чи мало ефективне управління має «тягнути» за собою зняття з посади, а в особливо тяжких випадках – кримінальну відповідальність з конфіскацією… У випадках зловживання службовим становищем чи перевищення повноважень – така ж невідворотна відповідальність перед громадою, але в будь якому разі, - ніякої «влади», «володарювання» і «володіння» всенародними, громадськими благами, ресурсами, надбаннями, тощо.
Влад має бути одна – загальнонародна! Саме вона дає права і обов’язки управління, тобто делеговані повноваження будь-якого масштабу: від села – до великого міста, від регіону – до цілої Країни.
(Про це та інше, більш детально, на сайті Arbuzinka.at.ua на Форумі Влада Горного).
Кілька слів про заклики до негайного втручання у всілякі негаразди в різних точках країни (в тому числі, у Верховній Раді). Звісно ж, реагувати потрібно, але без ультиматумів і крайнощів. Добре відомо, що за ультиматумом мають йти декларовані ним дії, тобто, силове втручання, а з крайнощами - і так все зрозуміло. Отже, для втручання залишаються всього два варіанти – гучне звернення до державних органів з вимогами навести Конституційний лад (просто смішно), або небажані акції того, що називають «громадянською непокорою», тобто, «непослухом» своїх «володарів-рабовласників», який нашу «владу» вже давно не лякає, бо вона узурпована саме таким шляхом. Скажімо, наводити порядок у ВР без попередження - не реально, а попередити – значить зустрітись в призначений час з іншим натовпом, найнятим для захисту протилежної сторони конфлікту. Далі – без варіантів. До того ж, у ВР немає і не було якихось «наших» депутатів, всі вони – члени відповідних закритих «списків» і власний народ для них – пустий звук.. Отож, залишається готуватись до зустрічі «лоб в лоб» і шукати дієві варіанти впливу та реалізації планів Фронту.
З повагою та найкращими побажаннями, Влад Горний.
13.07.2009 р.


Астролог-аматор і теософ
 
Форум » Персональные страницы » Форум Влада Горного » Всеукраїнський національний похід «Всю владу народу!» (Логічне продовження ідеї народовладдя)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: