інформаційний сайт селища та району

[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Влад_Горный  
Форум » Персональные страницы » Форум Влада Горного » Який Президент нам потрібен?! (Голова Нації для Народної Республіки Україна)
Який Президент нам потрібен?!
Влад_ГорныйДата: Четверг, 28.05.2009, 10:12 | Сообщение # 1
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Президент Народної Республіки Україна

П Р Е А М Б У Л А

Не секрет, що Конституцією України 1996-2009 років закладені системні чинники державної анархії та безладу. Так, наприклад, горезвісна ст.5, серед іншого, проголошує народ носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні і, далі, вводить ще одне джерело влади – державні органи. Державні органи мають виконувати делеговані їм повноваження на управління, і не більше! Народ не має ділитись своєю владою (від Природи та від Бога) ні з ким, давати будь-кому безконтрольно привласнювати чи знищувати загальнонародні цінності, природні ресурси, руйнувати суспільні відносини, тощо!
Наступний приклад – це система противаг у органах «державної влади», тобто, лебідь, рак і щука, які мають дружно тягти у світле майбутнє воза з власним народом, а «кермує» цим возом очільник КабМіну. Коли і як можна за таких умов бодай зрушити з місця, цього не передбачать самі знамениті екстрасенси, бо це – нонсенс, як з точки зору механіки, так і з точки зору громадсько-політичного державного устрою.
Таких «сюрпризів» за роки незалежності закладено в нашому Законодавстві та політикумі аж занадто багато і, всі разом і кожен зокрема, вони тягнуть країну на «дно», не випускаючи її з кризових обійм.
Чи є реальний вихід з цього становища? (Реальний - в плані «безкровності», малої бюджетності і природної законності). Здається, що є. Наприклад, такий:
1. Народна Республіка Україна.
Згідно з природним правом народу України на створення власної держави для задоволення потреб свого існування і розвитку, в цій державі має бути реалізоване народовладдя у його елементарній інтерпретації: наявність загальнонародної власності, делеговані повноваження на розвиток Законодавства, управління державною (загальнонародною) власністю та суспільством, наймані фахівці для виконання конкретних функцій управління. Вся система представництва та управління - під жорстким народним контролем. Система майже радянська, відмінність у наявності рівноправної приватної власності, що отримана природним (законним) шляхом. Вертикаль представництва – Ради народних депутатів всіх рівнів, вертикаль управління – виконкоми відповідних Рад та Кабінет Міністрів, але сама важлива і творча роль має належати останньому Президенту України.
2. Президент Народної Республіки Україна – Голова Нації України.
Пропонується обрати останнім Президентом України достойну людину, яка ще до виборів зробить реальні кроки і дасть гарантію, що метою її служіння народу України буде: встановлення в країні справжнього народовладдя шляхом прямих виборів до всіх представницьких органів (Рад народних депутатів) жителів відповідних територіальних громад (згідно існуючого адміністративно-територіального поділу); створення виконавчих органів цих Рад на матеріально-технічній і фінансовій базі відповідних державних адміністрацій, які мають бути відповідним чином реорганізовані; перетворення посади Президента України на посаду загальнонародного лідера – Голову Нації України.
Голова Нації – повноважний координатор і контролер спільних дій всіх народних обранців, партій, рухів, об’єднань, конфесій і т.п. в досягненні (реалізації) Національної Ідеї українського народу, без якої громада залишається лиш великим натовпом, але - не великою нацією.
Голова Нації, на відповідних засадах, має об’єднувати Ради народних депутатів всіх рівнів, голови яких, наприклад, входитимуть до Великих погоджувальних Рад при Голові Нації. Він же плануватиме проведення з’їздів Рад відповідних рівнів; ініціюватиме та контролюватиме процедуру відкликання народних депутатів, що не виправдали довіри своїх виборців; представлятиме державу на міжнародному рівні і т.д., і т.п.
Голова Нації – не «гальмо», не противага, а рушійна сила народних сподівань, планів та звершень. Всі можливі переваги такого природного Лідера Нації над штучним домінантом – Президентом, очевидні, а його батьківське піклування про народ – безмежне.
Влад Горний, 27.05.2009 р.


Астролог-аматор і теософ
 
Влад_ГорныйДата: Середа, 01.07.2009, 11:14 | Сообщение # 2
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Якого Президента варто обирати!

(додаток до листа лідеру одного з Фронтів О.М. Лалаку, м. Київ)

До питання вибору і виборів я вже звертався не один раз (див. книгу «Новітній Заповіт, чи Демони Кашпіровського» та дописи на Форумі Влада Горного – все на сайті Arbuzinka.at.ua). Але, оскільки постать майбутнього Президента хвилює дуже багатьох людей, особливо тих, хто хоче зробити ставки і не прогадати в своїх меркантильних інтересах, то дозволю собі ще один невеличкий підсумок давно відомим речам.
Нас привчили обирати будь-кого і будь-куди за тим, що він (вона) «нагородить» у передвиборній програмі: повернення боргів Ощадбанку СРСР, державний статус російської мови, приєднання до НАТО, ЄС, ВТО, переписування Історії країни, створення ЗУБР або СРСР-2, 10-12 кроків назустріч власній погибелі та багато іншого. Після виборів все це швиденько забувається і починається «Дурдом-за склом-2», подробиці якого знає кожний мешканець України та всіх її околиць у глобальному масштабі. Тут особа претендента не оцінюється, тому можна обрати (як рідного) резидента будь-якого центра ворожого впливу, а потім дивуватись, - як це ми, знову, маємо те, що маємо.
Але ж є і нормальний підхід, коли до наступних виборів громадяни об’єднуються за ініціативою патріотичних сил (в нормальній ситуації, під проводом всенародно обраного Лідера) для обговорення і затвердження Національної Ідеї та Національної Програми (чи їм подібних документів), в яких було б чітко зафіксовано, чого бажає для себе народ на найближчі роки, все це схвалюється і уточнюється громадою на Референдумі (Національних Зборах), а потім стає Програмою діяльності майбутнього Президента, Уряду, Законодавчих органів та інших гвинтиків державної машинерії.
Після цього, виборці підшукують ВИКОНАВЦЯ схваленої і затвердженої Програми Національного Розвитку. Майбутній Лідер країни повинен мати взірцеві якості людини та громадянина України, бути стійким до негативних морально-етичних і антидержавних впливів, патріотично налаштованим, а власні професійні якості, знання того, як успішно реалізувати поставлені завдання і таке інше, кожний з претендентів розмалює нам сам у власній передвиборній кампанії. Залишиться обрати кращого виконавця, який успішно поведе країну по наперед визначеному шляху. У випадках внесення необхідних змін, викликаних новими обставинами, до політичного життя знову долучаються найбільш активні, розумні й помірковані громадяни, що спільно знаходять шляхи вирішення нових проблем.
Свої ідеї я викладаю схематично, щоб не завантажувати сприйняття, але можу запевнити, що в деталях вищевикладене виглядає не гірше, має ймовірні варіанти розвитку, вказівки на людські й матеріальні ресурси. Головне те, що вже зараз найбільш свідома громадсько-політична сила може пропонувати всім іншим гарний мотив для спільної роботи або оголосити своєрідний конкурс на кращу Програму Національного Розвитку, під виконання якої ухвалювати Угоду підтримки (співпраці) з тим чи іншим претендентським табором.
Повторю ще одну свою тезу, - для того, щоб здолати Систему ворожих впливів, потрібно, перш за все, вийти за її межі, започаткувати власні правила гри і досягати позитивного результату.
Бажаю успіхів лідерам Фронту та сподіваюсь на аргументовані відгуки.
З повагою та найкращими побажаннями, Влад Горний.
01.07.2009 р.


Астролог-аматор і теософ
 
Влад_ГорныйДата: Середа, 29.07.2009, 17:45 | Сообщение # 3
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
(для розміщення на сайті Всенародного Фронту Порятунку України – http://Lalak.org.ua/ )

Майбутньому Президенту України – Програму Дій від Народу

Коротка Преамбула.
Я, доморощений філософ і приватний вчений, Влад Горний, на основі логіки, здорового глузду та життєвого досвіду, пропоную дещо змінити у відношенні громадян нашої держави до виборів наступного Президента України.
Суть змін у наступному: 1. для початку, давайте всі разом (і кожний, зокрема) сформулюємо Народні Вимоги (Наказ Виборців) до Програми Дій майбутнього Президента, обговоримо і відшліфуємо цю Програму, а потім ЗАЯВИМО, що на виборах підтримаємо тільки ту Людину, яка доведе нам Словом і Ділом, що здатна реалізовувати цю Програму іменем Народу і в ім’я Народу та бере на себе всю моральну і юридичну відповідальність за її виконання; 2. якщо претендентів чесно послужити своєму народові виявиться декілька, то ще до виборів вони мають переконати нас (у чесному змаганні) в своїх потенціях управління державою, глибокому розумінні народних вимог і сподівань та невідворотній відповідальності перед Богом і людьми.
Цю процедуру всенародних виборів, як і багато інших ідей і пропозицій, я описав у своїх роботах, розміщених на сайті Arbuzinka.at.ua, назвавши вищеописане «політичним тендером».
За браком місця, логікою пропозиції та з поваги до читачів, додам тільки два прохання:
1. до Адміністрації сайта – про надання мені можливості модерувати цю гілку Форуму;
2. до Дописувачів – щоб уникнути непорозумінь в такій непересічній справі, давайте свідомо і порядно будемо записувати далі тільки порядковий № Вашого Наказу майбутньому Президенту (можна записувати підпункти до вже наявних записів, типу 2.12, чи т.п.), без будь-яких коментарів до раніше написаного, без словоблуддя, цитування і всього того, що в Інтернеті називають «флуд». Обговорення будемо проводити на паралельній вітці Форуму, з такою ж назвою, за порядковими номерами зафіксованих Наказів. Давайте, в кінці-кінців, визначимось з тим, чого ми, власне, вимагаємо та очікуємо від наших управлінців-державотворців, наших повноважних представників – депутатів, законотворців і правозахисників, тощо, від тієї армії державних службовців і чиновників, які припадають повсякчас до державного бюджету, як до рідної мами.
Далі, власне, для прикладу, пропозиції до Програми Дій майбутнього Президента України:
(продовження далі)


Астролог-аматор і теософ
 
Влад_ГорныйДата: Середа, 29.07.2009, 17:46 | Сообщение # 4
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
1. Взяти за основу Ідеї функціонування української Держави «безпечне і комфортне одночасне проживання на теренах України, як мінімум, 4-х поколінь її громадян»;
2. Встановити в Україні народовладдя, виходячи з принципу, що вся Влада в країні належить виключно її Народу, який передає своїм повноважним представникам – державним службовцям, високопосадовцям, чиновникам і таке інше, виключно повноваження на управління (включаючи: законотворчість, правосуддя, захист прав і свобод, державного суверенітету і незалежності, і таке інше).
Поняття «державна влада» має бути вилучене з посадових та функціональних обов’язків в усій системі державного управління та захисту національних інтересів і, поступово, з побутової мови, як основа корупції та зловживань;
3. Пенсійний захист населення України будувати виключно на принципі однакової вартості для суспільства всіх немічних та непрацездатних громадян, а розміри грошових виплат мають відповідати потребам життєзабезпечення з урахуванням стажу роботи на суспільство (від закінчення професійної освіти до виходу на пенсію за віком). Повторюсь, мова йде лише про принцип, який не передбачає президентських, депутатських, держслужбовських та інших хитромудрих пенсій, - всі громадяни рівні в правах за умови чесного і добросовісного виконання своїх обов’язків!
4. Скасувати всі матеріальні пільги та винагороди посадовцям минулих років і не вводити їх надалі. У випадку необхідності збереження державної таємниці, забезпечити відповідний державний нагляд та охорону осіб, які в неї посвячені;
5. Відновити планове державне (народне) господарство, як основу держаного бюджету, суверенітету та державної незалежності від зовнішніх фінансово-економічних і політичних впливів;
6. Відновити обороноздатність країни у власних кордонах, забезпечивши необхідний розвиток ВПК, кадровий потенціал та рівень секретності оборонного відомства;
7. Спланувати і тримати на контролі енергозабезпечення країни, розвиток і впровадження новітніх технологій вироблення та збереження енергоресурсів, мінімізувавши небажані закордонні втручання в цей процес;
8. Зробити перевірку зовнішніх і внутрішніх боргових зобов’язань держави, у випадку порушень діючого Законодавства чи свідомих зловживань, покласти повернення боргів на винуватців. Перевірити законність надприбутків громадян України та відповідність їх фізичному та інтелектуальному рівню праці, рівню таланту та обдарування;
9. Повернути державу обличчям до морально-етичних проблем її громадян. Спільно з науковцями та діячами релігійних спільнот ухвалити сучасний варіант світоглядної парадигми, який не гальмував би розвиток науки, суспільних відносин та їх моральних засад, позитивно впливав би на індивідуальний світогляд, світосприйняття та світотворення, а отриманий результат рекомендувати до вивчення та впровадження в життя, мінімалізувавши негативний вплив закордонних центрів релігійного впливу на свідомість наших громадян;
10. Розмежувати фінансові потоки державного бюджету і приватного бізнесу, встановивши курс валют на основі дійсних співвідношень «гроші-товар-гроші», а не курсових маніпуляцій з метою отримання прибутку «з повітря». Вимагати від приватних банків повного відшкодування вкладів і втрат населення у випадку неналежного ведення справ з їх коштами;
11. Відновити поняття «офіційна інформація», «офіційне представництво», тощо, заборонивши державним службовцям позаслужбові несанкціоновані виступи в ЗМІ, обмежити їх приватні виїзди за кордон, публічні та інші дії, що не відповідають інтересам народу України та/або не заплановані регламентом діяльності державної установи;
12. Повернути до документів внутрішнього вжитку про громадянство України інформацію про «комфортне мовно-культурне середовище» – українське, російське, і т.д., не плутаючи її, в жодному разі, з поняттям «національність», яке, фактично, не може бути підтверджене чи встановлене зі слів самих громадян як об’єктивна реальність.
В Свідоцтво про народження цю інформацію вносять за заявою батьків, а в Паспорт – повнолітні громадяни (самостійно). Така інформація дасть можливість якнайкраще враховувати мовно-культурні та освітні потреби громадян України, допоможе вчасно реагувати на етнічні проблеми;

29.07.2009 р.
(далі буде).


Астролог-аматор і теософ
 
Влад_ГорныйДата: Четверг, 30.07.2009, 14:46 | Сообщение # 5
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Обговорюємо тему «Майбутньому Президенту України – Програму Дій від Народу»

У всі часи у Світі було занадто багато зла. Його кількість чомусь не зменшується з розвитком Земної Цивілізації. Створюється враження, що зло існує свідомо й вмотивовано…
Але то у Світі, а от чому немає елементарного порядку в окремо взятій невеликій країні, з багатими надрами, розумним населенням, сприятливим кліматом і таке інше??? Спробуємо не тільки знайти відповідь на це животрепетне питання, але й закласти підґрунтя для ліквідації суспільних негараздів. Отож, в чім причини наших негараздів та як з ними (обома) боротись?!
Про причини негараздів скажу туманно, але коротко – людство здавна дезінформоване нав’язаною йому системою Світогляду, що руйнує як внутрішню гармонію тілесного й духовного, так і адекватність Світосприйняття. При цьому штучно створюється шокуючий конфлікт між реліктовим геномом людини та нав’язаним їй стереотипом Світотворення, а далі – пропадає бажання «докопуватись» до Істини і в будь-яких питаннях Буття…
(Про це та інше в роботах Влада Горного на сайті Arbuzinka.at.ua).
На закінчення – всього одна теза: нас здавна привчили, що дурне і перекручене – то є нормальне; що все, що можна придумати – вже придумане без нас; що нам залишається тільки слухняно плестись за своєю «елітою» (тобто, найкращими за продуктивністю екземплярами, що самі себе відібрали для подальшої селекції) і створювати їй всі блага для розмноження. Але ж ми можемо зробити все по іншому, поставити власну країну з голови на ноги і дати їй крила. Наш проект «Майбутньому Президенту України – Програму Дій від Народу» - один з таких «переворотів» свідомості, який ставить на перше місце саме зневажений народ і пропонує приєднатись до його боротьби за спокій, комфорт і добробут всім громадським та партійним спільнотам. Адже не секрет, що наше суспільство аж ніяк не розділене по партійній належності, а самі партії, всі без винятку, є антинародними, і єдине їх призначення – долучити до «годівниці» своїх лідерів та забезпечити преференції тому бізнесу, який їх живить (не з партійних же внесків вони постійно намагаються узурпувати владу, відбираючи її у власного народу!?)
(Про це та інше в роботах Влада Горного на Форумі сайту Arbuzinka.at.ua).
Якщо ж ті, чи інші партійці бажають долучитись до роботи над цим проектом, то ми їх тільки вітатимемо, але ніяких переваг це їм не надасть. Громадяни України мають право замислитись над власною долею і зробити соціальне замовлення на подальше ефективне управління власною ж країною!
Отже, аналізуємо, критикуємо, пропонуємо, як зробити краще!
30.07.2009 р.


Астролог-аматор і теософ
 
Влад_ГорныйДата: П`ятница, 14.08.2009, 12:45 | Сообщение # 6
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Додаток1 - ст. 13,14 до Програми Дій

13. Держава має піклуватись про світогляд своїх громадян, запропонувавши їм сучасне наукове пояснення процесів світотворення, виникнення життя на Землі, призначення людини та її місце в сучасному цивілізаційному процесі;
14. Світоглядні питання не можна залишати на "відкуп" закордонним центрам впливу та їх агентам, вони мають бути вирішені на рівні національного менталітету та колективної свідомості територіальної громади;
14.08.2009 р.


Астролог-аматор і теософ
 
Влад_ГорныйДата: Неділя, 16.08.2009, 12:31 | Сообщение # 7
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Додаток2 - ст. 15 до Програми Дій

15. Наймати фахівців до системи державного управління (держслужбовців) на умовах оплати працівників бюджетної сфери з наступним пенсійним забезпеченням на загальних засадах (див. ст. 3);
16.08.2009 р.


Астролог-аматор і теософ
 
Влад_ГорныйДата: Неділя, 23.08.2009, 10:57 | Сообщение # 8
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Додаток3 - ст. 16,17,18 до Програми Дій

16. Від імені Лідера Нації запропонувати українській громаді та забезпечити підтримку на всіх рівнях державного управління офіційного звертання українців «добродій, добродійка, добродії», повернувши звертанням «товариш, товаришка, товариші» та «пан, пані, панове» історично набутого цими звертаннями значення;
17. Створити в країні логічну і раціональну банківську систему з банківських установ трьох типів: Національний банк України, Державний (Бюджетний) банк України та Ощадний (Народний) банк України з відділеннями у всіх центрах адміністративно-територіального поділу та використовувати всі бюджетні кошти виключно через державну фінансово-кредитну систему, зробивши її операції прозорими для контрольно-ревізійних органів. Припинити існуючу практику підтримки приватних і комерційних банків бюджетними коштами;
18. Забезпечити повне й безперешкодне повернення приватними й комерційними банками, що діють в Україні, раніше отриманих державних (бюджетних) коштів та вкладів громадян України;
23.08.2009 р.


Астролог-аматор і теософ
 
Форум » Персональные страницы » Форум Влада Горного » Який Президент нам потрібен?! (Голова Нації для Народної Республіки Україна)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: