інформаційний сайт селища та району

[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Влад_Горный  
Форум » Персональные страницы » Форум Влада Горного » Двомовна фантазія Влада Горного "Новітній Заповіт чи Демони" (Обговорення матеріалів персональної сторінки та книги В. Г.)
Двомовна фантазія Влада Горного "Новітній Заповіт чи Демони"
Влад_ГорныйДата: Понеділок, 23.02.2009, 12:44 | Сообщение # 1
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Для чого писати книги, як не для того, щоб їх хтось читав? Яка радість від того, що хтось прочитав твій "опус", а ти не знаєш, який "ідеоматичний" вираз чи вирази при цьому були використані...
Отже, Влад Горний, як автор, волів би знати, що думають з приводу зазначених у його творах ТЕМ, а не з приводу самого автора, його симпатики і однодумці, критики і опоненти.
Бажано, звичайно, щоб будь-яким оцінкам та висловлюванням передували читання та роздуми.
Буду вдячний всім учасникам полеміки та дискусій за толерантність та неупередженість.
З повагою, Влад Горний.
18 лютого 2009 р.

Добавлено (23.02.2009, 13:44)
---------------------------------------------
Вітаю своїх читачів та всіх відвідувачів сайта Arbuzinka.at.ua з невмирущим святом, Днем Захисника Вітчизни. Бажаю Вам, шановні, знайти власні можливості для великого подвигу виживання в тих умовах, які ми, добропорядні громадяни України, все ще терпимо і дозволяємо на нас випробовувати. Проте збігає час до Точки Повернення (цей термін має бути добре відомий авіаторам та мандрівникам), а "...віз і нині там...".
Але, я, власне, не про сумне і зрозуміле...
Доки ніхто не ризикнув розпочати інтелектуальні змагання на цьому Форумі, я маю поділитись з його читачами ще одним спостереженням, що маю за ПРАВИЛО. Мова йтиме про такий "затрапезний" прийом дискутування, як ЦИТАТИ, тобто використання чужих думок для захисту власної позиції. З цього приводу я зауважу наступне:
1. якщо Вам подобаються чужі думки, то це означає, що Ваші внутрішні переконання резонують і співпадають з ними, тобто, по суті, це є Ваша власна думка, але викладена гарно, грамотно, потрібними словами (і не більше!);
2. жодна цитата, яким би відомим не був її автор чи автори (якщо це не винахід, закон і т.д.), Вашими діями (див. п.1.) перетворюється в висловлювання пересічної людини, яке саме так і має бути оцінене;
3. найбільше значення (достовірність) мають свідчення ОЧЕВИДЦЯ чи УЧАСНИКА - 50% ("так") або 50% ("ні"), всі інші - все менш ймовірні та достовірні;
4. найменш достовірна та інформація, джерела якої достеменно не відомі!!!, але яку, з кон'юктурних міркувань, видають за достовірну;
5. логіка людського розуму здатна добути з власного досвіду та загальновідомої (але достовірної) інформації достатньо Істини для прийняття життєво важливих і доленосних рішень!!!
Отже, нехай перемагає Ваш Розум та Логіка, опираючись (тільки опираючись) на загальновідомі речі та відчуття Ваших потреб Людини Розумної!
З повагою до людського розуму, Влад Горний.
23.02.2009 р.


Астролог-аматор і теософ
 
Влад_ГорныйДата: Субота, 17.10.2009, 17:22 | Сообщение # 2
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Це повідомлення розміщене на двох Інтернет-сайтах: Arbuzinka.at.ua та Lalak.org.ua, на яких найчастіше залишає свої "інформаційні сліди" Влад Горний.

Хто такий Влад Горний?!

Можливо дехто з відвідувачів Інтернет-сайтів вже помітив присутність в українському (а, отже, і в світовому) інформаційному просторі віртуального автора Влада Горного. Якщо не помітили, не біда. Наберіть у віконці пошукового сервісу український, російський чи латинський варіанти цього «Ніку» і, напевне, щось таки отримаєте, бо це «щось» реально існує. Ви запитаєте: «А для чого?!», а я Вам відповім…
Влад Горний – це таке собі природне явище, віртуальний персонаж, ініційований реальним проявом Вищого Розуму на теренах України перед самим початком 3-го тисячоліття. Можливо, це пов’язано з тим, що цей Початок (3-го тисячоліття) може в 2012-2015 роках стати і Кінцем існуючої Цивілізації (я не кажу – Людства, але Цивілізації – то напевне). А можливо, прийшов той Час, коли Людство має «вийти з полону» примітивних уявлень про Творця, Всесвіт, Цивілізацію та саму Людину, - її Творення, Призначення та подальшу Долю.
Для такого доленосного повідомлення і була обрана прекрасна і мирна країна в самому центрі Європи, кілька десятків років Провидіння (чи Божий Промисел) готували той інтелект, якому б можна було передати і довірити саму Інформацію, а потім додати відповідні засоби для її опрацювання та розповсюдження в світовому інформаційному просторі. Треба сказати, що все так і вийшло, окрім одного: тиха, мирна Україна, завдяки «патріотичним» зусиллям своїх недолугих правителів та їх мудрих і таємних закулісних управителів виявилась «не родючим» підгрунтям для сприйняття Новітнього Світоглядного Знання, а тому шансів на те, що Людство пильно придивиться до згубних поточних цивілізаційних процесів і не допустить самознищення чи зовнішнього катастрофічного впливу, стає все менше і менше. Ось чому доводиться, в силу поставлених Завдань, перейматись державним устроєм власної країни, витворяти всілякі утопічні прожекти, розшукувати (чи ініціювати) ті Сили, які ще могли б спасти Україну, а, разом із нею, і всю цивілізовану спільноту.
Можливо, у своїх висновках я дещо перебільшую небезпеку та свою роль в її усуненні, але, як кажуть, краще «перебдеть», ніж потім спробувати вкусити себе за лікоть.
У цій ситуації саме дивне те, що на звичайних громадсько-інформаційних сайтах таке повідомлення навіть не викликає жодної природної реакції, чого, звичайно, не скажеш про сайти релігійної спрямованості, на яких годі шукати порозуміння та підтримку. Все-таки, релігія ще залишається «опіумом для народу» та бізнесом для її адептів. Це вже класика жанру і від неї нікуди не подінешся.
На сайтах Arbuzinka.at.ua та Lalak.org.ua я вже повідомляв про те, що наступному Президентові України доведеться вирішувати і питання, пов’язані з можливим «Кінцем Світу», саме тому цю Людину слід шукати серед претендентів не традиційними методами і технологіями, та й сама Людина має бути не того псевдоелітного кола можновладців «дитячого» минулого України, а ситуація вимагає «дорослого» Лідера, природного домінанта, якому має бути близькою по Духу Новітня Світоглядна Парадигма від Влада Горного (див. книгу «Новітній Заповіт чи Демони Кашпіровського» на сайті Arbuzinka.at.ua). А відкрити для себе такого Лідера українці зможуть тільки спільною роботою за наступним планом (викладається в загальних рисах): 1. хтось має взяти на себе організаційні клопоти; 2. потрібно провести своєчасну і якісну роз’яснювально-агітаційну роботу на рівні таких одиниць адміністративно-територіального поділу країни, як райони (це мінімально задовільний обсяг), краще – на рівні міських кварталів і вулиць, селищ і сіл (в сільських районах); 3. провести в кожній області серію безпартійних зібрань населення (безпартійні з’їзди) від села до столиці (через райони та області, місця проведення не лімітовані) з метою підготовки Програми Дій від Народу для майбутнього Президента; 4. в процесі цієї роботи має виявитись і той Лідер, який зголоситься чесно і сумлінно виконувати цю Програму Дій.
Саме таку Людину варто обрати Лідером Нації – четвертим і, можливо, останнім Президентом України. Деталі, нюанси, недоліки і можливі перешкоди реалізації вищенаведеного плану дій по виявленню Лідера Нації не викладаю, бо вони виникатимуть тільки в процесі творчої діяльності, де й будуть успішно враховуватись, вирішуватись і долатись.
Проблема лише в тому, а чи залишились у нашій громаді чесні, амбітні, патріотично налаштовані та морально підготовлені Люди, які візьмуть на себе тягар вибору та виборів і висунуть з поміж себе шуканого Лідера Нації. А заразом побачимо, як проявить себе Боже Провидіння.
Влад Горний, «мавр», який зробив все, що міг.
17.10.2009 р.


Астролог-аматор і теософ
 
Влад_ГорныйДата: Понеділок, 19.10.2009, 19:03 | Сообщение # 3
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Чи спасуть нас чужинські традиції?!
Можливо, я так і не написав би цих рядків, але інформація про робочий та приватний візити очільника КабМіну України по так званим «святим» місцям переповнила чашу здорового глузду. Мало того, що цей вояж аж ніяк не можна видати за приватний, бо мова йшла саме про посадову особу, її нагородження святогробським орденом, отримання нею благословення і таке інше, так ще й виникає логічне запитання: «А що може шукати наш Прем’єр в осередках чужинських традицій, які-такі корисні для держави справи там можуть вирішуватись?». Дещо раніше, ще один наш «великий» політик тримався тіні заїжджого керівника закордонного центру впливу, з дещо іншими традиціями. А про наш політичний «бомонд» я вже й не говорю: яких тільки свічок і кому не ставили ті, хто, навіть, не в курсі, що ж має бути святим для Homo, якщо він (вона) вже Sapiens.
На деяких календарях вже майже десяток років відлічується початок третього тисячоліття так званої «нашої»? ери, а наш розум так і залишається в міцному полоні чужих нам по духу і менталітету догм і традицій. Сьогодні, мабуть, кожний знає, що «релігія» - це «зворотний зв’язок», зв’язок з Богом, як Творцем Людини, в тому числі і Людини Розумної, а «традиції» (наприклад, в християнському богослов’ї) – це релігійні положення й настанови, начебто одержані від Бога, але не в письмовій формі (як «святе письмо» - Біблія), а усно. Іншими словами, «традиція» (передача) – форма передачі соціального досвіду з покоління в покоління. Саме народні традиції, традиції місцевої громади мали б бути самими важливими і корисними прийдешнім поколінням, але ж, - ні, нам подавай традиції країн древнього Сходу чи Середземномор’я тих же часів кількох тисячолітньої давності. Але ж, від кого вони йдуть, ким, коли і для чого (для кого) започатковані і так активно поширюються? Звісно, що не від самого Творця, бо вже кілька десятків тисячоліть ні на Землі, ні в межах Сонячної системи історично не зафіксовано проявів Його Сили чи Розуму, отже Він, таки, відбув до інших Світів, виконавши Свою Місію в околицях нашого Сонця. Ті Розумні Істоти, котрих Вищий Розум залишив на Землі вирощувати й розвивати спільноту Homo Sapiens та управляти її цивілізованим буттям, спочатку слухняно застосовували залишені їм методики та інструкції, а потім (в силу вже власних традицій) почали практикувати власні «напрацювання», що не завжди йшло на користь «вихованцям», тобто Людям, котрі мали стати Розумними. Не в інтересах Людства формувались і Фундаментальні Знання про його справжню Історію та Призначення, щоб не втратити можливості безпосередньо спрямовувати цивілізовану спільноту до погибелі. В тому, що нинішня Цивілізація вже досягла критичних параметрів, немає сумніву. Але ж, ніхто не збирається об’єднувати світову спільноту на базі реальної світоглядної інформації для її спасіння, проте, аж занадто багато активізовано факторів для роз’єднання, неприйняття, агресії та самознищення. При цьому, пересічним людям пропонується, навіть рекомендується, ВІРИТИ!?
Вірити в що? Вірити в кого? Вірити кому?
Вірити в Творця, який спроектував і створив такий досконалий «витвір», як Людина – Розумну і Мислячу Істоту?! Тут питань немає, бо альтернатива Творенню – це випадковість природних процесів та, в найближчих «предках», мавпи чи ведмеді…
Вірити в те, що Творець мав на нас певні «види», а тому залишив нашим «пастирям» відповідні Інструкції (мізерна і досить спотворена частина яких дійшла таки до нашого часу в міфах, релігійних догматах, астрологічних і нумерологічних, тобто езотеричних, джерелах, тощо)?! Так! Бо альтернативи тут немає зовсім, як немає в околицях Сонячної системи і Самого Творця. Як я вже писав вище, мало ймовірно, щоб така Творча Сила могла не проявляти себе тисячоліттями, або «забавлялась дитячими іграми» з окремими екземплярами (результатами) своїх Трудів. Але ж, не проявляла і не забавляється!!!
Отже, вся людська логіка, чималий життєвий досвід і допитливий розум щодня свідчать нам, що спрямовують розвиток Людства, і не кращим чином, далекі нащадки тих, кому це було доручено в епоху зародження першої цивілізованої спільноти, але керують вони вже без всяких Божих Настанов і Приписів, які, з часом, або були спотворені, або втратили актуальність, а нових Інструкцій від Творця не надходило. Саме тому, можна зробити доленосний висновок: Людство має жити власним Розумом!
Чому б не взяти це гасло на озброєння (краще, до виконання) в такій невеликій країні, як НАША, щоб облаштувати її по людяному і для людей, піклуючись про суспільний лад, стабільний розвиток і перспективи існування.
І останнє, риторичне запитання. Хто ж має стати Лідером у виконанні цієї Місії?!
Навряд чи той, хто бездумно і безвідповідально керується чужими традиціями!
Влад Горний, автор книги «Новітній Заповіт чи Демони Кашпіровського».
18-19 жовтня 2009 р.


Астролог-аматор і теософ
 
Влад_ГорныйДата: Вівторок, 23.03.2010, 13:02 | Сообщение # 4
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
До себе варто прислухАтись…

Перегортаючи папери своїх аматорських астрологічних та нумерологічних досліджень, знайшов цікавий папірець, пожовклий від часу, написаний нашвидкуруч ще в «доісторичний період» - о 22-й годині вечора 17 серпня 2004 року після зустрічі з кандидатом у Президенти України Віктором Ющенком в м. Первомайськ Миколаївської області. На тому папірці занотовані мої враження від, власне, зустрічі, інформації в ЗМІ про цього претендента та висновки моїх скромних досліджень особистості Віктора Андрійовича. Досить красномовним видається вже сам заголовок цього «історичного» опусу. Отже, дивіться далі…

Сто причин, які відвернули мене від «народного кандидата» В. А. Ющенка

Нумерологічна характеристика особистості В. Ющенка (виконана за поширеним алгоритмом – «Квадрат Піфагора», прим. автора) свідчить про його витончений егоїзм і запрограмованість на власну винятковість; надпотужну біоенергетику зі схильністю до подавлення волі інших, тобто деспотії; міцне здоров’я та високу чоловічу потенцію; відмінні якості сім’янина та наявність розвиненого здорового глузду. Ця людина має ще певний ряд позитивних якостей, але не наділена від народження достатньою харизматичністю (яка підміняється біоенергетичною привабливістю) та великим знаком служіння народу (який, між іншим, присутній у Л. Кучми та його нумерологічного двійника О. Омельченка, прим. автора).
Більшість нумерологічних параметрів характеризує отримані В. Ющенком від народження здібності та задатки як посередні, характерні для пересічних громадян України, але набута з роками життя амбіційність (як прояв крайнього егоїзму), зверхність та завищена самооцінка особистості не дає підстав уявляти В. Ющенка вболівальником знедоленого народу, здатним покласти на терези долі власне життя – проти корумпованої олігархічної псевдо еліти.
(продовження далі)


Астролог-аматор і теософ
 
Влад_ГорныйДата: Вівторок, 23.03.2010, 13:05 | Сообщение # 5
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
(закінчення)
Цілий ряд фактів та останніх подій підтверджує і щоденно додаватиме підтвердження цим висновкам нумерології. Ось, для прикладу, деякі з них:
- особисте враження від зустрічі В. Ющенка з електоратом кількох районів України в м. Первомайськ: кандидат в народні президенти по надуманій причині затримався більш, ніж на годину, щоб його прихильники, друзі та куми підготували зморену чеканням на літньому сонці публіку до його «обожнювання»; промова «Самого» була побудована з урахуванням саме екстрасенсорної біоенергетики (такий собі новоявлений А. Кашпіровський, що можна було помітити неозброєним і неупередженим оком); один з лозунгів претендента «Слава кожному із Вас і Слава Україні!» своїм підтекстом має попередню частину «Слава Мені, Віктору Ющенку, народному кандидату!» (а то й Народному Президенту!?) і обов’язково закінчується організацією скандування натовпом «мантри» «Ющенко – Президент!!!»; незручні запитання присутніх виводять «велику особистість» В. Ющенка з рівноваги, при цьому він збивається на зневажливий тон і принизливу форму звертання до опонента; деякі важливі для виборців питання особистого характеру – про брата Петра, про першу дружину і т.п. - Віктор Андрійович оминає у своїх відповідях на запитання; у присутніх так і не склалось бодай найменшого враження про те, що Віктор Ющенко насправді має наміри створювати українську націю та будувати українську державу для реалізації відсутньої в українському суспільстві та передвиборній програмі самого кандидата Національної Ідеї;
- враження від деяких подій того часу та ряду висловлювань самого В. Ющенка та його «соратника» Д. Жванії теж не додають привабливості кандидату в президенти, наприклад: поведінка В. Ющенка та його фракції при голосуванні у ВР за розподіл додаткових «надходжень» до Бюджету-2004; запевнення бізнесових «діячів» України та іноземних інвесторів-«прихватизаторів» (російських та інших олігархів, прим. автора), що над минулими подіями в Україні потрібно провести «риску» і в новій державі робити все як слід (багатим – багатіти, а пограбованим сіромахам – біднішати, прим. автора), тощо; крайній егоїзм і неповага до оточуючих та суспільних норм співжиття була проявлена В. Ющенком та супроводжуючими його «особами» в інциденті з водієм КАМАЗа на одній з автодоріг Херсонщини (на місці бідолашного водія міг бути будь-хто з нас і теж був би битий ні за що); «виступ» Д. Жванії по «Інтеру» 17 серпня 2004 р. про фінансову підтримку В. Ющенка та її невичерпні можливості дає підґрунтя для єдино правильного розуміння - чиї інтереси, насправді, буде захищати «народний президент» Віктор Ющенко в разі перемоги своєї «команди». Серед тих його соратників простим українцям («маленьким українцям») місце навіть не передбачалось.
Отже, В. Ющенко, в жодному разі, не є народним кандидатом і підтримку народу на виборах 31 жовтня отримувати не гідний.

Але сталося так, як сталося. Віктор Ющенко «вирвав» високу посаду і «опустив» Україну на саме дно світового «відстійника». Одне тільки радує – я його «вирахував» правильно і за нього жодного разу не голосував. Отож, до себе інколи корисно дослухАтись, перш ніж прийняти рішення, а інтуїцію варто підкріпити хоч нескладними нумерологічними та астрологічними дослідженнями.
Влад Горний, астролог-аматор.
23.03.2010 р.


Астролог-аматор і теософ
 
Форум » Персональные страницы » Форум Влада Горного » Двомовна фантазія Влада Горного "Новітній Заповіт чи Демони" (Обговорення матеріалів персональної сторінки та книги В. Г.)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: