інформаційний сайт селища та району

Наше опитування

Откуда Вы попали на сайт?
Всього відповідей: 337
Головна » 2013 » Червень » 20
Міністерство надзвичайних ситуацій України та Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України вкрай стурбовані зростанням загибелі та травмування дітей.

Кількість смертельних випадків та травмування серед дітей змушує звернутися до кожного громадянина країни, особливо до батьків.

За статистикою, в нашій країні в мирний час внаслідок нещасних випадків щодня гине 3 дитини! Біда трапляється тоді, коли дітей залишають напризволяще, там, де на кожному кроці на них чатує небезпека! Легковажне поводження малечі з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки - першопричини сумних та трагічних наслідків.

Шановні батьки!

Не залишайте дітей без нагляду!

Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Це варто зусиль!

Виховуйте у дітей навички к ... Читати далі »
Просмотров: 884 | Добавил: V_Kutovoj | Дата: 20.06.2013 | Комментарии (0)

Фактори небезпеки повеней та паводків: руйнування будинків та будівель, мостів; розмив залізничних та автомобільних шляхів; аварій на інженерних мережах; знищення посівів; жертви серед населення та загибель тварин.

Внаслідок повені, паводку починається просідання будинків та землі, виникають зсуви та обвали.

Дії у випадку загрози виникнення повені, паводка:

- Уважно слухайте інформацію про надзвичайну ситуацію та інструкції про порядок дій, не користуйтеся без потреби телефоном, щоб він був вільним для зв'язку з вами.

- Зберігайте спокій, попередьте сусідів, надайте допомогу інвалідам, дітям та людям похилого віку.

- Дізнайтеся у місцевих органах державної влади та місцевого самоврядування місце збору мешканців для евакуації та готуйтеся до неї.

- Підготуйте документи, одяг, найбільш необхідні речі ... Читати далі »
Просмотров: 820 | Добавил: V_Kutovoj | Дата: 20.06.2013 | Комментарии (0)

Останнім часом особливо гостро постає питання забезпечення надійного протипожежного захисту агропромислового комплексу. З метою своєчасної підготовки до охорони хліба та кормів врожаю, 29.04.2013 року рішенням комісії ТЕБ та НС Арбузинської РДА від 24.04.09. затверджено "Заходи по забезпеченню охорони врожаю та кормів від пожеж".

Дощова погода минає, настають жаркі дні. Але питання по збереженню врожаю стає ще гострішим. Тож завершуються ремонти, технологічні налагодження та регулювання "Нив" та "Донів", тракторів, комбайнів іноземного виробництва, несправність яких є головною причиною пожеж, що виникають на ланах, а вже за цим необережне поводження з вогнем та підпали. Отже всі учасники жнив - механізатори, водії, скиртувальники, працівники токів хлібоприймальних підприємств, фермери, одноосібники, орендарі повинні вивчити правила пожежної безпеки (пожежно-техн ... Читати далі »
Просмотров: 866 | Добавил: V_Kutovoj | Дата: 20.06.2013 | Комментарии (0)

Форма входу

Календар новин

«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пошук

Друзі сайту

Сайти Миколаївської області

Статистика


Всього на сайті зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0