інформаційний сайт селища та району

[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Влад_Горный  
Форум » Персональные страницы » Форум Влада Горного » Інформація про відкриття та винахід з метою їх реалізації (Принцип дії ефірно-гравітаційного механічного приводу)
Інформація про відкриття та винахід з метою їх реалізації
Vlad_GornyjДата: Середа, 13.03.2013, 17:26 | Сообщение # 1
Новичек
Группа: Модераторы
Сообщений: 10
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Це повідомлення має на меті передачу всім бажаючим ідеї створення універсального ефірно-гравітаційного механічного приводу для машин, механізмів і електрогенераторів (УГМП) - назва, як і сама ідея, є інтелектуальною власністю Влада Горного.
   Ідея виникла на основі ефірної теорії електромагнітної та гравітаційної взаємодії, що є частиною опублікованої на сторінках цього сайту Владом Горним Базової Історії Оточуючого Світу (БІОСу).
   Суть ідеї УГМП (найпростіший варіант) полягає в наступному: установка складається з міцного коромисла на надійній опорі, до кінців якого прикріплені масивні тіла рівної маси. Під кожним з вантажів є поворотні гравітаційні екрани, якими можна на будь-який час позбавляти той чи інший вантаж його ваги. Невагомий вантаж піднімається коромислом вгору, після чого положення гравітаційних екранів змінюються і вгору піднімається інший вантаж. Як можна використати такі коливні рухи коромисла - не питання.
   А тепер головне, суть досліджень, до яких має заохотити ця публікація. Гравітаційний екран може бути горизонтальним диском, на якому закріплені в певному порядку постійні магніти, що обертається з порівняно невеликою кутовою швидкістю. Принцип його дії полягає в тому, що вихрове магнітне поле руйнує ефірні ланцюжки, що зв'язують поверхню Землі та поверхню будь-якого тіла над нею, створюючи ефект тяжіння (ідея спрощена до мінімуму).
   Суть пропозиції - перевірити реальність екранування тяжіння (гравітації) за допомогою обертового магнітного диска, що відкриє необмежені і фантастичні властивості використання.
   Прохання повідомити про результати експериментів автора відкриття БІОСу та винайдення УГМП Влада Горного в коментах до цієї теми.
   Це повідомлення нікого і ні до чого не зобов'язує, але є захистом ідеї як інтелектуальної власності її автора.
   Дякую Всім, хто спробує отримати результати і повідомити про них на Форумі Влада Горного.
   З повагою, Влад Горний.
13.03.2013 р.
Україна.


Живи своим умом!
 
Vlad_GornyjДата: Вівторок, 13.01.2015, 11:54 | Сообщение # 2
Новичек
Группа: Модераторы
Сообщений: 10
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Шановні інтелектуали-українці! 
Екранування дії так званого тяжіння Землі, практично, у Вашому кармані і на вашому подвір'ї. Потрібні зовсім не великі зусилля на проведення кількох визначальних експериментів для підтвердження наявної Теорії. Заходьте на сайт Влада Горного http://lab.bohuxyn.com.ua/, щоб ознайомитись з цією Теорією та долучитись до роботи Интернет-Лаборатории "Мир-2013". 
Успішної Вам роботи! 
З повагою, Влад Горний. 
13.01.2015 р.


Живи своим умом!
 
Форум » Персональные страницы » Форум Влада Горного » Інформація про відкриття та винахід з метою їх реалізації (Принцип дії ефірно-гравітаційного механічного приводу)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: