інформаційний сайт селища та району

[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Влад_Горный  
Форум » Персональные страницы » Форум Влада Горного » Мы все учились понемногу... (Звернення до людей, що «створюють» природничі науки)
Мы все учились понемногу...
Влад_ГорныйДата: Середа, 11.07.2012, 11:40 | Сообщение # 1
Старожил
Группа: Модераторы
Сообщений: 107
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Звернення до людей, що «створюють» природничі науки, викладають їх та вивчають у навчальних закладах

Я, Влад Горний, віртуальний двійник вчителя фізики, астрономії та інформатики вищої категорії, вчителя методиста, відмінника освіти України, звертаюсь до всіх учасників навчального процесу з вивчення природничих наук з наступною пропозицією.
Шановні колеги! На власну освіту та компіляцію існуючих наукових догматів для навчання багатьох поколінь своїх учнів я витратив більше 40 років власного життя, але, все ж, прийшов до невтішних висновків:
1. Ні сучасна наука, ні сучасна школа не повідомляють тим, на кого працюють, правдивих відомостей про оточуючий Матеріальний Всесвіт, його виникнення, закономірності і закони функціонування, про Світ Живого Життя, його Творця та, найголовніше, про призначення Людей Розумних у цьому Світі.
2. Матеріальний Всесвіт описується без розгляду Первинної Матерії та процесів у ній, що привели до його виникнення та сучасного розвитку, а Творення Світу Живого безальтернативно тлумачать по біблейським або аналогічним оповідкам. Внаслідок такої «науки», у кожної пересічної людини від самого дитинства намагаються сформувати комплекс неповноцінності та роздвоєння особистості, приховуючи знання, що мають дати кожному індивіду міцну світоглядну платформу для вдалого старту в майбутнє життя.
3. В результаті такого «навчання» ми й «маємо те, що маємо»: керівників, які «будують мости вздовж річок»; «вчених», які витрачають кілотонни грошей, шукаючи в підземеллях міфічний «бозон Хіггса» та «ревнителів чистого поклоніння», які бродять від помешкання до помешкання і свідчать про знищення існуючої «системи речей» самим найближчим часом з відомих для них причин.
4. А до цього, ми ще маємо незрозумілу поведінку нашого Світила та рідної Планети, що, можливо, насправді загрожує нам не прогнозованим (чи, навпаки, давно очікуваним) лихом катастрофічних масштабів.
Звісно, це тільки маленький і образний «краєчок», того, що ми маємо, а увесь «айсберг» того, що ми втрачаємо, прихований у каламутній воді словоблуддя та красномовства.
Отже, що я пропоную (до речі, в інформаційному просторі «Світової павутини» вже є терабайти потрібної інформації). Давайте спробуємо підсумувати результати досліджень та розумувань багатотисячної навколонаукової Інтернет-аудиторії для створення найбільш вірогідної і сучасної світоглядної та природничо-наукової картини Світу, яку варто було б викладати підростаючому поколінню, або, хоча б, пропонувати для вивчення тим «вченим мужам», які складають навчальні програми, ставлять гриф МОНіМС на, так звані, «підручники і навчальні посібники». Чи не пора, бодай у третьому тисячолітті, звільнити свідомість від біблейства та ейнштейніанства, на користь людського розуму, досвіду, логіки та здорового глузду.
В усякому разі, навіть неупереджений обмін думками може посприяти поліпшенню справ, приверне увагу учасників «процесу» навчання і виховання до необхідності зваженого підходу до формування свого власного «Я».
З повагою до мислячих відвідувачів цієї сторінки, Влад Горний.
11.07.2012 р.


Астролог-аматор і теософ
 
Форум » Персональные страницы » Форум Влада Горного » Мы все учились понемногу... (Звернення до людей, що «створюють» природничі науки)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: