інформаційний сайт селища та району

[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: admin  
Форум » Основное » О персональных страницах... » ПЕРШЕ МІСЦЕ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ "УРОК КАЗКИ" (Ростислав Яжло в Києві)
ПЕРШЕ МІСЦЕ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ "УРОК КАЗКИ"
YudovДата: Субота, 22.12.2012, 16:57 | Сообщение # 1
Заглянувший
Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
22 грудня в м. Києві учень 8 класу Новогригорівської школи, Ростислав Яжло отримав нагороду за зайняте перше місце у Всеукраїнському конкурсі «Урок казки» в номінації «Казкова країна» проведеного у рамках яскравого проекту «Свято дитячих мрій». В цей день відбувся галаконцерт переможців конкурсу у приміщенні палацу Президента, адже конкурс мав безліч творчих номінацій. Ростислав брав участь у конкурсі своїми неповторними казками під загальною назвою «Казки Рості». Познайомитися можна тут http://www.uaua.info/preschooler_calendar/article-23748-detskie-rasskazyi-volshebnyie-stranyi
БАТЬКІВСЬКА ПОДЯКА
Безмежно-благодатний світ дитинства. Саме ця пора людського життя дарує ті митті, які залишаються в нашій свідомості назавжди. В дитинстві ми мріємо, балакаємо з квітами, розуміємо тварин і нарешті віремо в казку. Таку добру, дитячу казку. Особливо приємно крокувати цим святом життя, коли поряд є добрий і мудрий наставник. Я, як ніхто, будучи вчителем початкових класів, розумію наскільки важливо вчасно направити, підказати, вислухати і подарувати можливість подальшого розвитку дитині яка відчуває життя на повні груди. На мою думку моєму сину Яжло Ростиславу відверто пощастило, народившись в родині сім′ї педагогів, він має можливість спілкуватися з творчою неординарною особистістю Юдовим В.М.. Цей письменник не один раз у своїй творчості звертався до дитячої тематики чого тільки варті «Казки літнього саду». Саме дакуючи Василю Михайловичу Ростислав цього року прийняв участь у всеукраїнському проекті «Свято дитячих мрій» в категорії «Казкова країна». Казки Ростислава під назвою «Казки Рості» перемогли. Маю надію, що радість цієї спільної перемоги розділять не тільки Новогригоривці, але і мешканці Арбузинщини. Як батько хочу щиро подякувати Василю Михайловичу за те, що допоміг моєму сину здобути цю перемогу. Як каже сам Ростислав: - « В своїх творах я намагаюсь показати чарівний світ дитинства, розфарбувавши його фантастичними кольорами життя». З власного досвіду знаю добирати і змішувати такі фарби набагато легше за підтримки досвідчиного наставника.
С.М.Яжло, батько Ростислава, вчитель початкових класів школи.
 
Форум » Основное » О персональных страницах... » ПЕРШЕ МІСЦЕ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ "УРОК КАЗКИ" (Ростислав Яжло в Києві)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: